miercuri, 19 decembrie 2007

Lumea in care traim

Mai jos sunt fotografiile anului de la UNICEF.

Cateodata noi oamenii uitam ca suntem oameni.























































































"A cunoaste si a fi cunoscut -ceea ce a fost dintotdeauna cea mai mare bucurie a rasei umane- devine acuma cea mai mare teama a rasei umane."
John Ortberg din

"Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti"

Incearca sa fi un om de valoare in loc sa fi un om de succes - Albert Einstein

Viaţa nu este ce ai trăit, ci ce îţi aminteşti că ai trăit şi cum ţi-o aminteşti pentru a o povesti. Gabriel Garcia Marques

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru intotdeauna. Gabriel Garcia Marques - Scrisoare de ramas bun.

Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete.
Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima.
Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine." Gabriel Garcia Marques .

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui "imi pare rau", "iarta-ma", "te rog" si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.
Gabriel Garcia Marques .

Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Gabriel Garcia Marques.

În ziua în care am descoperit că tot ceea ce îmi plăcea cu adevărat era să povestesc istorii, mi-am propus să fac tot ce-mi stă în putinţă spre a-mi împlini această dorinţă. Mi-am spus: aceasta este vocaţia mea. Nimeni şi nimic nu mă poate face să mă consacru unei alte activităţi.
Gabriel Garcia Marques

Forţa invincibilă care a împins lumea înainte nu e iubirea fericită, ci aceea neimplinită.
G.G. M.

În fiecare minut în care închid ochii, pierd 60 de secunde de lumină. G.G.M.

Un imperiu intemeiat prin forta armata are nevoie de forta armata pentru a se mentine. G.G.M.

Spune întotdeauna ce simţi şi fă ceea ce gândeşti. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când te voi vedea dormind, te-aş îmbrăţişa foarte strâns si l-aş ruga pe Dumnezeu să fiu păzitorul sufletului tău. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieşind pe uşă, ţi-aş da o îmbrăţişare, un sărut şi te-aş chema înapoi să-ţi dau mai multe. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aş înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată şi încă o dată până la infinit. Dacă aş şti că acestea ar fi ultimele minute în care te-aş vedea, aş spune “te iubesc” şi nu mi-aş asuma, în mod prostesc, gândul că deja ştii. G.G. M.

Dragostea adevărată este o limbă pe care surzii o pot auzi şi orbii o pot vedea. Gabriel Garcia Marques.

Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca sti cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti. Gabriel Garcia Marques

Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume. Gabriel Garcia Marques.

Un prieten adevărat te prinde de mână şi îţi atinge inima. Gabriel Garcia Marques.

Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cel care merită nu te va face să plângi.

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică