miercuri, 2 iunie 2010

E timpul sa ne trezim !

Sergiu si Magda au plecat langa Domnul


Cu durere ne luam ramas bun de la Sergiu, student la Teologie in anul II. Nedespartit de Magda, sotia lui, cei doi se pregateau la Colegiul Biblic Est European pentru a merge misionari. In aceasta vara si-au planificat sa fie in Albania. Se pregateau intens pentru a fi misionari pe termen lung. Astazi, 31 mai Sergiu a venit la ultimul examen. Si-a predat lucrarea scrisa pe care o avea.

Aveau o motocicleta. In fiecare vineri mergeau la Botean ca sa lucreze cu copiii. Astazi, 31 mai, dupa examen, s-au dus la cumparaturi si apoi au pornit spre casa. Sergiu a ajuns acasa in ceruri. Ploaia, neatentia, masinile au creat un amalgan care i-au curmat viata. Avea doar 27 de ani.

Cu nici un an in urma s-a casatorit cu Magda. Sergiu a plecat acasa lasand in urma multa durere. A fost singurul copil al familiei sale, parintii lui l-au avut cu greu. Despartirea de el adanceste nevoia prezentei lui Dumnezeu aproape de noi. Ne rugam pentru familia lui greu incercata.

Astazi vorbim despre Magda la timpul trecut. Azi noapte dupa ora 2, ea a plecat sa fie cu Domnul. Acolo l-a intalnit si pe Sergiu. Familia ei este zdrobita de durere. De la aflarea vestii despre accident, tot drumul din Bicaz pana la Oradea au nadajduit ca se mai poate face ceva. Aseara cand au ajuns speranta le-a inghetat. Au realizat ca Magda, fiica lor, nu se va mai intoarce inapoi.

Segiu si Magda au fost un cuplu fericit. Astazi ne dam seama ca au fost si unul exemplar. Aseara, in apartamentul lor era Biblia deschisa la citirea zilnica de dimineata, caietul cu meditatii langa. Oamenii acestia L-au iubit pe Domnul si Domnul i-a luat aproape de El.

Sa ne rugam pentru familiile lor. Sergiu si Magda vor fi inmormantati la Turda.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică