luni, 13 ianuarie 2014

Din Seria "Uite cine ne vorbeste"!?!



Fapte,nu acte....

Invitat intr-o seara la Vox Dei-Sibiu, Alin Lolos -fost Alin Blaine a provocat tinerii barbati din sala: "sa nu mai creada ca sunt barbati luptatori pentru Christos doar pentru ca urmaresc filme cu spartani si eroi, batai si razboaie, fie se impusca prin Counter Strike ..sau joaca Fifa pe playstation.Dar cand ies in viata reala nu au indrazneala si curaj sa marturiseasca despre Christos niciunei persoane."

Vai ce-a indrăznit sa spună, fostul iluzionist!

Din seria "Uite cine ne vorbeste!?!" are menirea sa zideasca pe cei credinciosi Lui, sa irite si sa deranjeze pe cei care se folosesc de El, sa aduca mangaiere celor deznadajduiti si sa incurajeze pe cei care il asculta pe Dumnezeu.

Toti ne dam mari razboinici cu consolele, tastaturile si comentariile pe bloguri,retele de socializare si cand vine vorba sa facem fapte...vrednice de pocainta acestea ajung sa fie acte (hartii,postări)- nu fapte.

Apăi Dumnezeu nu prea are nevoie de noi sa dezbatem prea mult ci sa ne dezbracam de sine si sa indeplinim Mandatul Său din Matei 28:19-20.

Avem de ales intre a fi toata viata spectatori si astfel sa ne ratam rolul nostru din filmul vietii si ne imaginam ca suntem  razboinici in fata plasmei/sticlei sau putem implini chemarea la mantuire si lucrare care o ofera Isus Christos prin a fi pescar de oameni.

Tu ce alegi?





Mesaj actual si pentru 2014



2 Corinteni 10:4-5 (NTR)  4 Căci armele noastre de luptă(*împotriva gândirii lumii, împotriva inimii noastre, a firii pământeşti) nu sunt fireşti, ci sunt armele puternice ale lui Dumnezeu, prin care dărâmăm fortăreţe. Noi răsturnăm argumentele (speculaţii, idei, interpretări care sunt in opoziţie cu Cuvântul lui Dumnezeu) 5 şi orice înălţime semeaţă care se ridică împotriva cunoaşterii lui Dumnezeu, şi orice gând îl facem sclav ascultării de Cristos.

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică