marți, 30 martie 2010

Concert de Paste, Sanctus Pro Deo


Corul Sanctus Pro Deo va susţine Concertul de Paşte ,,The Holy Week”în data de 3 aprilie 2010, ora 19 la Sala Thalia. Rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon 0727338586, pe situl www.sanctusprodeo.ro sau în seara concertu­lui. În cadrul proiectului va fi prezentată o colecţie de piese vocal-simfonice apar­ţinând mai mul­tor compo­zitori creştini contemporani, cum sunt: Mike Speck, Larry Goss, Danny Zaloudik, Randy Vander, Jay Rouse, Camp Kirkland, Deborah Craig-Claar, Robert Sterling, Rodger Strader & Bob Kroagstadt.

Partitura, structurată în două părţi, urmăreşte desfăşurarea e­ve­nimentelor din ultima săp­­tămână de viaţă a Mân­tuitorului, aducând în atenţia publicului, prin peisaje sono­re complexe, lirice dar şi dra­matice, cele mai importante întâmplări din acele ultime zile. Scena intrării triumfale în Ieru­salim, Cina cea de Taină, Ghetsimani, răs­tignirea, Învie­rea sunt pilonii prin­­cipali pe care se ba­zează narațiunea muzicală.

Sanctus Pro Deo este o aso­cia­ţie co­­ra­lă a tinerilor creştini evan­ghe­li­ci din Sibiu şi îm­­preju­rimile lui, re­prezentată de Co­rul Sanc­tus care a luat fiinţă în 2004 datorită unui grup de tineri muzicieni profesionişti şi a­­ma­tori, ce şi-au dorit o reînnoire a muzicii corale re­ligioase. Scopul principal al asociaţiei este acela de a motiva lumea evanghelică la un act de calitate în domeniul muzical, iar în plan secundar de a vorbi unei lumi excesiv secularizată, prin muzica coral-religioasă despre Dumnezeu şi valoarea credinţei.

Paul Washer -Regenerare si lepadare de sine

Paul Washer, un slujitor consacrat care il predica pe Isus Christos si nu o politica bisericeasca.
Esti tu izbavit de frica de oameni?

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică