marți, 4 august 2009

Ce gasesti pe blogul Tender Warrior?
Pe blogul acesta depozitarul.wordpress postez doar filmulete, mesaje, devotionale, scurte selectiuni dintr-o predica in format video.
Sper sa iti fie de folos. Dumnezeu are mereu o hrana spirituala si o apa datatoare de viata sufletului tau.
Nu doream sa aglomerez "depozitarul lui Dumnezeu" cu filmulete...pentru a nu ingreuna vizualizarea blogului.
Ma gandesc ca este o solutie mai buna.
Multe dintre ele sunt mesaje transformatoare, avand ca Suport Cuvantul lui Dumnezeu, sunt mesaje cu rost divin, multe lucruri nu sunt spuse de pastorii din Romania - NU pentru ca nu cunosc aceste lucruri, NU pentru ca nu le-au descoperit...NU pentru ca sunt lipsiti de curaj..ci pentru ca NU le traiesc.

Nu poti predica ceea ce nu traiesti.
Nu poti transmite altora ceea ce Christos nu a lucrat mai intai in inima ta.
Nu ii poti duce pe altii acolo unde tu nu ai fost.

De ce afirm asta?
Ma uit la viata apostolului Pavel.

El chiar nu dorea sa faca nici un compromis in viata lui.
Romani 15:18
" Căci n-aş îndrăzni să pomenesc nici un lucru, pe care să nu-l fi făcut Hristos prin mine, ca să aducă Neamurile la ascultarea de El: fie prin cuvântul meu, fie prin faptele mele,"

Nu poti predica despre blandete..cand esti plin de excese de manie.
Nu poti vorbi despre smerenie cand doresti sa ai tu dreptate mereu.
Nu poti predica despre bucuria mantuirii cand tu te lasi doborat de ingrijorarile vietii.
Asadar sa avem curajul si taria sa marturisim altora doar ceea ce Christos a modelat si prelucrat in viata noastra. Altceva nu are nici un efect. Sa il marturisim pe El - prin traire,vorbire,gandire.

Te invit sa urmaresti aceste mesaje.

Scaunul de judecata a lui Christos - Leonard Ravenhill

Ce-am mai putea predica în luna august?


"Le-am putea spune surorilor că indiferent cât de cald este afară, să fie mai generoase cu inul şi bumbacul pus pe ele. Le-am putea spune că nivelul unui popor este măsurat după necesitatea de haine învelitoare pe care o resimte. Cu cât oamenii sunt mai proşti, cu atât au nevoie de haine mai puţine pe ei. Nu poţi fi la nesfârşit păstorul unei turme de maimuţe fără ca să beneficiezi de sporul de periculozitate pe care îl au îngrijitorii de la grădinile zoologice.
Le-am putea spune fraţilor să nu se mai spânzure. Doar în Depresiunea Beiuşului, în ultimele două săptămâni s-au spânzurat doi fraţi de-ai mei, nenorocind evanghelizarea şi mărturisirea lui Hristos în satele lor pentru mulţi ani.
N-a fost vorba de sepuku, nici de harakiri, n-a fost nimic ritualic, ci pur şi simplu laşitatea de a lua în piept viaţa aceasta nenorocită. Câtă vreme predicăm fără bucurie, trăim fără bucurie, când cerul ne este prezentat în cel mai bun caz ca un purgatoriu, când avem o viziune babiloniană asupra existenţei, ce să mai facă fraţii mei?
Nu vreau să mut vina pe umerii păstorilor (indiferent cât de puţin hrănit spiritual eşti n-ai voie să te arunci înaintea trenului), dar concluzia e dureroasă. Bisericile noastre nu sunt alimentate spiritual. Am cunoscut un pastor ce avea 19 biserici în urmă cu vreo 5 ani. Visul lui era să aibă 20 de biserici pentru că avea douăzeci de degete la mâini şi la picioare. M-a întrebat ce să facă. Era trist. Atât de aproape de vis. I-am sugerat să-şi taie un deget cu flexul."
Continuarea aici

Un om drag- Vladimir Pustan"Trenul vietii ne poarta cu viteza spre ultima statie. Suntem atat de aproape de sfarsitul tuturor lucrurilor cum n-am fost niciodata. A te preocupa de maruntisuri este o nebunie iar a cauta fericirea pe pamant este moarte sigura. Fericirea nu atarna de imprejurari. Fericirea are de-a face cu Dumnezeu care e invariabil asezat la capatul de linie al vietii noastre.”
Asculta radio Ciresarii
Citeste devotionale Ciresarii

Casatoria si viata de familie- Mina Ianovici


Casatoria si viata de familie - Mina Ianovici

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică