joi, 15 ianuarie 2009

Un prieten in nenorocire ajunge frate



Sunt deplin incredintat ca sunt in Bratul Domnului, ca EL imi ofera mantuirea, marturia, experienta si maturitatea pe cale...insa astazi in oras..am fost devastat si pur si simplu inghitit de Diavol.
"Cine esti tu, mai sa-i inveti pe altii"?
"Tu nu te uiti la tine"?
"Cum sa se foloseasca Dumnezeu de tine"?

Nu imi este rusine de nimic, ce ar putea folosi Satan impotriva mea parandu-ma Tatalui meu, insa am fost ravasit, cum incearca tot mai mult sa ma intimideze, de fapt sa ma distruga pe veci. Asta este tinta lui.

Realizez ca nu eu, ci Harul ce il port cu mine reprezinta o mare amenintare pentru domnia lui satan.
Eu nu am nimic, Christos are totul si ma are si pe mine.

Nu pledez in postura de victima.
Vreau sa ies biruitor....
Dar nu mai stiu cum.

Ca bine zice Domnul in Proverbe 17:17
Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate.

ma ajutati?

A născut după ce a murit



O poveste tragică, având o aură de miracol, a făcut ieri înconjurul lumii, declanşând lacrimi de durere, sentimente de uimire şi multe semne de întrebare.

În urma unei hemoragii cerebrale, fosta campioană britanică la patinaj artistic, Jayne Soliman (41 de ani), a fost transportată de urgenţă la un spital din Oxford. Însărcinată în şase luni şi jumătate, actuala antrenoare urma să aducă pe lume o fetiţă (medalion), dar specialiştii britanici n-au reuşit să-i oprească scurgerea de sânge cauzată de ruperea unui vas sagvin. Aflată în moarte cerebrală, inima fostei sportive a continuat să pulseze încă 48 de ore, susţinută de aparate, în timp ce medicii i-au injectat steroizi pentru ca plămânii fetusului să se dezvolte rapid.

Operată prin cezariană

Fosta patinatoare a fost de urgenţă operată prin cezariană şi a dat naştere prematur unei fetiţe de nici 1 kilogram şi jumătate. „Marea dorinţă a lui Jane a fost să devină mamă. Şi ar fi fost o mamă excelentă. În numai 48 de ore am trăit două sentimente opuse. Am simţit bucuria naşterii fetiţei mele şi am îndurat durerea pierderii minunatei mele soţii”, le-a şoptit, printre lacrimi, ziariştilor de la BBC, tatăl micuţei, egipteanul Mahmoud Soliman (29 de ani). Minunea rămasă a fost botezată Aya, nume care în Coran se traduce prin miracol. Nu se știe însă dacă minunea va fi urmată de o alta: menținerea în viață și dezvoltarea normală a bebelușului.

Dupa ce a nascut, medicii i-au pus copilul in brate cateva minute pentru a sta impreuna. Ar fi fost cea mai fericita mama din lume. David Philips, prieten al lui Jayne

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică