vineri, 7 noiembrie 2008

Iti umple Dumnezeu si tie inima?



Dumnezeu este cel care ridica noi reformatori si in Europa. Acest danez- Mikael Thomsen- este un barbat tanar ce arde in a predica Evanghelia pura si curata. Este un mod nou de predicare si in aceasta zona traditionala a lumii scandinavice. Dumnezeu produce astfel de manifestari si treziri.
Imi place sa vad exista oameni ca Mikael Thomsen, Paul Washer- care simt si cunosc Inima Lui Dumnezeu si nu manipuleaza si pun presiune psihica pe oameni.
Cred ca Domnul are miii de astfel de oameni pocaiti, slujitori dedicati, profeti dezinteresati de gloria de Sine ci mai degraba de Gloria Singurului Dumnezeu Adevarat, invatatori corecti si sanatosi, dar sunt necunoscuti si nu doresc sa iasa in fata.

Domnul sa ii fereasca de abuz spiritual!

Toate au ca scop Glorificarea lui Dumnezeu, prin lucrarea de la cruce a Mantuitorului Isus Christos. Multumim de SALVARE si Harul Crucii, Parinte Bun.
Ai oferit omenirii atata dragoste vindecatoare si iertare iubitoare pentru noi niste pacatosi.

Cei mai mari predicatori s-au nascut in camere de celula de penitenciar sau in cada innecati in voma proprie, sau intr-un apartament rugandu -se cu inca 4-5 barbati, oameni care persecutau alti crestini. Oamenii cei mai "dotati" sunt cei care strica cel mai mult Lucrarea lui Dumnezeu. Cine se crede unicat, prea "special" "deosebit" da in boala megalomaniei sau in depresie - ca Ilie in pestera, cand se considera indispensabil pentru Dumnezeu.

Important este sa iti cunosti rolul tau personal in Istoria lui Dumnezeu.

Acest mesaj al Evangheliei sa il impartasim si altora prin Puterea Lui.
"Evanghelia este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede".

Is HE everything to you?
Does He fill your thoughts ?
Does He fill your heart?

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică