vineri, 18 decembrie 2009

Livius Ciocârlie, Paradisul derizoriu

„Am sentimentul de a fi ratat ceva esenţial ori de câte ori n-am mers până la capătul situaţiilor care păreau gata să mă trântească la pământ”.
(Livius Ciocârlie, Paradisul derizoriu )

3 comentarii:

 1. Corect ! E un mare adevăr aici ! Când ne terminăm resursele intelectuale, sufleteşti, extrasenzoriale, atunci îl putem vedea pe Dumnezeu la lucru, când îi dăm voie ! Să nu uităm , că deşi Isus ştia că va fi înviat, s-a lăsat în mâinile Tatălui pe cruce, din momentul în care şi-a dat sufletul lui Dumnezeu, Tatăl a lucrat singur ! Şi la ce am fost martori ? La o înviere ! E ceva,nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce ganduri coplesitoare Elvis.
  Dar sunt realitati de necontestat.
  Lasandu-L pe El in control in vietile noastre vom gusta si noi intr-o zi nemurirea.
  Ce har.
  Ce experienta!
  Sa fim vesnici cu Iubirea Cereasca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică