marți, 7 aprilie 2009

Covoarele de Cisnădie au cautare la Ploiesti



Pe 1 aprilie s-a deschis târgul de covoare de Cisnădie, amplasat chiar în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. 2009 este al patrulea an consecutiv când produsele de Cisnădie sunt aduse la Ploieşti în cadrul unei expoziţii cu vânzare. Toate covoarele şi carpetele sunt realizate din materiale naturale, predominante fiind lâna, bumbacul şi inul, prelucrate cu aparatură şi tehnologie românească.Deşi organizatorul spune că în primele zile de la deschiderea târgului clienţii au fost foarte interesaţi de ofertele fabricii de covoare, în acest weekend ploieştenii şi-au făcut apariţia în număr destul de mic la expoziţie. „Pentru că venim aici de atâţia ani de zile, avem clienţi pe care îi cunoaştem, pentru că ajung în fiecare an să-şi cumpere câte ceva de la noi”, spune organizatorul Dan Dulgherescu.
„Am fost în mai mulţi ani să văd covoarele de Cisnădie şi am cumpărat de fiecare dată măcar şi o carpeţică. Sunt foarte bune, calitative şi au o lucrătură excelentă, pe piaţă nu găseşi aşa ceva”, spune Margareta Brutaru, una dintre clientele acestui târg.
Program
Târgul este deschis pentru ploieşteni până pe 16 aprilie, zilnic, între orele 9.00 şi 20.00.


Covtex-Feizy - Covoare Cisnadie.

Un comentariu:

  1. Sunt superbe. In romania din pacate nu mai avem fabrici de covoare. Le importam acum din Republica Moldova. Am vazut aici http://startdecor.ro/16-covoare-din-lana ca au covoare de o calitate asemanatoare a celor de la cisnadie.

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică