vineri, 7 decembrie 2007

True Gospel

















" O, daca as putea face mai mult pentru El !
O daca as fi o flacara de foc sfant si curat ca sa traiesc 1000 de vieti in slujba RaScuMparatorului meu drag.....Privelistea atator suflete care pier zilnic ma afecteaza nespus de mult si ma face sa doresc fierbinte sa merg, daca ar fi cu putinta, de la un pol al Pamantului la celalalt, sa vestesc dragostea rascumparatoare"

GEORGE WHITFIELD

"Daca nu credeti CUVANTUL Lui Dumnezeu si pericolul in care se afla cei pacatosi, atunci de ce sunteti voi insiva crestini ? Daca Credeti, de ce nu va puneti in miscare pentru a-i ajuta pe altii? Atata timp cat voi insiva sunteti mantuiti, nu va mai pasa de cei aflati sub osanda"?

RICHARD BAXTER ( evanghelist puritan).

"Vai de mine daca nu vestesc Evanghelia" ( 1 Corinteni 9:16b).

"Cand ii vedem pe altii dormind somnul mortii si focul maniei lui Dumnezeu gata sa se aprinda deasupra capului lor si noi tacem nu suntem si noi oare COMPLICI la moartea lor?"

THOMAS WATSON

"Caci noi nu ne propovaduim pe noi insine , ci pe Domnul Christos ISUS" - 2 Corinteni 4:5

"Multumiri fie aduse Numelui Sau pentru ca m-a chemat sa predic Evanghelia. Pentru o creatura este o adevarata glorie sa poata vesti maretia si mantuirea lui Dumnezeu"

JOHN BERRIDGE

"Dumnezeu a gasit cu cale sa mantuiasca pe credinciosi prin nebunia predicarii crucii" ( 1 Corinteni 1:21)


"SA CASTIGAM SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU rasplata Suferintelor Sale".
WILLIAM CAREY.

"Si invatatura si predicarea mea nu stateau in vorbirile induplecatoare ale intelepciunii, ci intr-o dovada data de Duhul si de putere" ( pavel - 1 corinteni 2:4)


" Nu va purtati intr-un chip nevrednic de Evanghelia Lui Christos" ( Filipeni 1:27a).

Aminteste-ti promisiunea lui Dumnezeu catre Moise: " EU voi fi cu gura ta si te voi invata ce vei avea de spus" Exod 4:12

Acesta este raspunsul crestinismului la orice fel de invatatura opusa Evangheliei :
<>. Sunt # 3 lucruri pe care oamenii vor fi i interesati sa afle ...: ce ai fost, ce s-a petrecut si ce esti. Doua lucruri nu trebuie sa faci ..sa predici si sa exagerezi.

"UN raspuns bland potoleste mania, dar o vorba aspra atata mania" - Proverbe 15:1.

Au fost momente cand Domnul INSUSI nu a acordat nici o atentie acuzatorilor sai:

"PREOTII cei mai de seama Il invinuiau de multe lucruri. Pilat l-a intrebat din nou: NU RASPUNZI nimik? UIte de atatea lucruri TE invinuiesc ei!
ISUS n-a mai dat nici un raspuns lucru care a mirat pe Pilat." Marcu 15:3-5

Cine isi pazeste Gura si Limba - isi scuteste sufletul de multe probleme - Proverbe 21:23

Uneori opozantul este dezarmat atunci cand i se raspunde cu bunatate!

Arhiepiscopul Usher - "ORICINE poate face ca lucrurile simple sa para complicate, insa pentru a face ca lucrurile complicate sa para simple ..este nevoie de un mare predicator"

"Unul din semnele caracteristice ale timpurilor noastre este ca suntem mai degraba adeptii
glumelor decat ai lacrimilor..Se pare ca pentru multi predicatori ..tinta este mai degraba ..sa provoace rasul decat pocainta" John Piper.

" SA te consideri intotdeauna mai rau...decat orice om cu care s-ar intampla sa stai vreodata de vorba" HEnry Dyer.






Un comentariu:


  1. "UN raspuns bland potoleste mania, dar o vorba aspra atata mania" - Proverbe 15:1.

    Au fost momente cand Domnul INSUSI nu a acordat nici o atentie acuzatorilor sai:

    "PREOTII cei mai de seama Il invinuiau de multe lucruri. Pilat l-a intrebat din nou: NU RASPUNZI nimik? UIte de atatea lucruri TE invinuiesc ei!
    ISUS n-a mai dat nici un raspuns lucru care a mirat pe Pilat." Marcu 15:3-5

    Cine isi pazeste Gura si Limba - isi scuteste sufletul de multe probleme - Proverbe 21:23

    Uneori opozantul este dezarmat atunci cand i se raspunde cu bunatate!"

    ................................... adevarate cuvinte...stii , dupa ce Dumnezeu te mustra cu cea mai mare dragoste, te pocaiesti, te smeresti, dai din cap ca ai gresit, spui : "Da Tata, sunt de acord cu tine ca nu am procedat corect, dupa voia Ta , si nici nu am actionat cu dragoste" , asa placere are El ca dupa ce ai primit corectarea atitudinii gresite sa iti repete modul corect in care trebuie de acum inainte sa reactionezi....am vorbit cu tata cum nu trebuia...atunci...ceva sau cineva (Duhul) ma atentiona k nu am spus ce trebuia...apoi am auzit intr'o predica k Isus nu a scos nici un cuvant cand I se aducea acuzatii...si mi'am dat seama k gresisem...iar acum am citit din nou...asa e Domnul...cel mai bun Invatzator. E minunat. Atat. Well, that's it! Children often make mistakes...but they learn...step by step... chiar imi place asa de mult versetul din Proverbe: " Cine iubeste certarea, iubeste stiinta; dar cine uraste mustrarea este prost ." Pv 12:1 si "Fiule, nu dispretui mustrarea Domnului, si nu te mahni pe pedepsele Lui. Caci Domnul mustra pe cine iubeste, ca un parinte pe copilul pe care-l iubeste. " Pv 3:11,12 E minunata dragostea lui Dumnezeu. :)...So, LET'S BE WISE AND READY TO BE "CORECTATZI"! :)

    RăspundețiȘtergere

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică