marți, 22 martie 2016

SUPREMAȚIA JERTFEI LUI HRISTOS într-o lume tulburată de atentate


Spaima,teroarea, frica, haosul şi dezordinea, erodarea temeliilor si principilor creştine sunt premeditat lăsate să influenţeze mentalitatea colectivă europeană. Intenţionat se lasă această stare pentru ca masele de manevră să accepte în starea lor disperată o izbăvire-antihristică, un Big Brother securizat ce va veghea la siguranţa şi prosperitatea cetăţenilor Europei şi de ce nu implantarea "benevolă-fortaţă" a cipurilor.

Eu azi mă rog pentru oficialii de la Bruxelles să recunoască care este sursa atentatelor teroriste şi să conştientizeze flagelul urii, crimei şi violenţei ce izvorăşte din invăţăturile coranului.Islamul nu are dragoste, Allah nu apare niciodată in Coran ca fiind "Tată", el nu are acest nume E războinic,e suveran, e atotputernic, e stăpân si nemilos, ..dar nicidecum o persoană cu care să vrei să ai o relaţie personală. Azi se culeg roadele acestei invăţături ultra-fundamentaliste-radicale care are ca singur argument teologic anihilarea si eliminarea oponentului confesional, nicidecum deschiderea la dialog.

Oridecâte ori sunt atentate musulmane în lume mă gândesc la Isus Hristos -care a mers El să moară pentru mine, în schimb ..setosul de sânge Mahomed-răzbunătorul le cere ucenicilor săi sa poarte centuri cu explozibil şi să omoare ei pentru Mahomed, oameni nevinovaţi.

Ce contrast! Europa trezeşte-te!Comisari faceţi un duş rece şi nu ne mai intoxicaţi cu norme securitate sporite. Paradoxul vremurilor noastre este că avem o tehnologie aşa de avansată, explorăm corpul uman la nivel de nanotehnologie, trimitem sonde în univers dar nu suntem în stare să descoperim un jihadist frustrat prin metrouri şi instituţii ce poarta cu el explozibil.

Cristian Tudor Popescu afirma azi: „Astfel de asasinate în masă, probabil sinucigașe, nu vor putea fi prevenite. După năvala imigranților din Orient, în Europa există o bombă umană, mii de teroriști activi și potențiali – ea va fi detonată repetat, cu consecințe incalculabile”.

Dragi crestini toleranţi din întreaga lume, în aceste vremuri tulburi avem o singură soluţie: să direcţionăm privirile oamenilor către adevăratul act de teroare suferit de fiul lui Dumnezeu - Isus Hristos, iar mărturiile vieţilor noastre să arate desluşit că Sacrificiul suprem al Mântuitorului a fost suficient şi exclusiv pentru a aduce pace, dragoste si iertare.

Nu mai este nevoie de alte jertfe umane
Inălţaţi şi povestiţi altora despre atentatul de la Golgota, unde cel nevinovat a purtat crucea in locul nostru, cei vinovaţi.
Cum?
Aici la aplicaţia personală practică a mărturisirii a suferit vechiul continent în a transmite altora Evanghelia şi a inchis bisericile din Benelux, le-a demolat pe cele din Franţa sau le-a transformat in moschei.

Pe lângă visele pe care le primesc din partea lui Dumnezeu, musulmanii care invadează Europa mai au o singură oportunitate să audă Evanghelia..şi asta dacă o vor vedea şi citi de pe vieţile francezilor, belgienilor, englezilor, germanilor iar curiozitatea lor s-ar transforma într-o intrebare sinceră precum a vechilor eleni din primul secol: "Domnilor,am vrea să vedem pe Isus!” [Ioan 12:21] Simplu şi la obiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică