sâmbătă, 22 martie 2008

Evanghelia este despre oameni








Evanghelia este despre oameni

Jim Hohnberger

Cum se raporteaza un crestin constiincios, cu inalte standare morale, la cei care gandesc altfel decat el? Ii bombardeaza cu adevarul pana vad si ei lucrurile ca si el, nu-i asa?
Acesta era modul in care Jim Hohnberger, autorul cartilor “Scapare la Dumnezeu” si “Viata din belsug” era obisnuit sa procedeze, pana cand a primit o noua viziune a sufeintei lui Isus, provocate de mainile unei multimi ucigase pe drumul spre Calvar.
Intr-un moment de cercetare de sine, Jim a primit ca o dojana blanda, mesajul ca este mai important sa fii un urmas al lui Hristos decat sa ai dreptate si sa scoti in evidenta greselile celorlalti. Este vorba despre oameni.


Ceea ce face ca aceasta carte sa fie cea mai importanta este faptul ca Jim Hohnberger incearca sa impace credinta pe care o predicam cu Evanghelia pe care o traim.
Cu onestitatea si sinceritatea izvorate din propria-i experienta, uneori dureroasa, Jim ne arata ca atitudinea lui Isus si modul in care se apropia El de cei care nu-l primeau erau la fel de importante ca adevarurile pe care le predica.


Daca ai simtit vreodata durere din pricina respingerii pentru ca vedeai lucrurile dintr-o perspectiva diferita, daca ai fost vreodatta cel care a ranit pe altcineva, in zelul tau de a apara adevarul, daca pretuiesti oamenii mai mult decat diplomatia si tactul, aceasta carte este pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică